Rosmarin i krukke

Fra 180 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 45-65 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220105000000000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rosmarin i krukke er en robust og velduftende flerårig krydderurt med en fantastisk smag. Den trives allerbedst på en solrig altan og kan overleve vinteren, hvis du passer på den. Fra maj måned begynder den at få små lilla blomster, så den bliver endnu smukkere!

ROSMARIN I KRUKKE: KALDER ALLE GRILLMESTRE

Med Rosmarin har du første paket til en succesfuld smagsoplevelse hver aften i grillsæsonen. Rosmarin er en lækker, spiselig krydderurt, som komplimenterer sommerens mange hyggestunder udendørs.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

PLEJE

Lad ikke jorden tørre helt ud og sørg for at gøde i vækstperioden. Så er du næsten sikker på at få en smuk og stærk busk. Velegnet til krukke og udplantning i have.

TOP
×