Rund Vandkande

395 kr.

På lager

Stk.

Denne fine vandkande fra House Doctor gør vandingen stilfuld derhjemme.

Materiale: Galvaniseret jern
Størrelse: H: 22 cm, L: 37 cm

Kapacitet: 1,5 liter

 

Beskrivelse

Rund vandkande fra House Doctor i sort er et must-have til dig, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af vandingen derhjemme.

Rund Vandkande: Gør vandingen stilfuld derhjemme

Vandkanden er lavet af  jern og har en kapacitet på 1,5 liter. Udover at været et praktisk redskab skaber den blikfang med sit stilrene design. Denne lille vandkande er smuk i sig selv og fungerer også som et dekorativ element i enhver indretning. Du kan sagtens lade vandkanden stå fremme og pynte.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt1.5 kg

Pleje

Tørres af med en fugtig klud.

TOP
×