Saks

75 kr.

På lager

Stk.

Denne fine og dekorative saks vil uden tvivl gøre tilklipning lidt sjovere derhjemme.

Materiale: Carbon stål
Længde: 16 cm

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Er du på udkig efter den perfekte saks, så du kan komme i gang med stiklinger, beskæring eller almindelig plantepleje? Uanset hvad dit behov måtte være, så er denne saks det perfekte redskab til din indendørs jungle. Denne saks er et must-have til dig som gerne vil gøre tilklipning lidt mere stilfuld derhjemme.

Saks: Få trimmet junglen på smukkeste vis

Denne sommerfugleformede saks er lavet til den præcise tilklipning af Bonsai træer, hvorfor den er eminent til den helt perfekte klipning, stiklingeproduktion eller almindelig udtynding af dine planter. Oprindeligt blev disse sakse brugt i Japan til at dyrke Bonsai kunsten; en ældgammel metode til at beskære træer og buske til små miniature versioner. Bonsai saksene introduceredes til de europæiske haveelskere med det formål at gøre de finere beskæringer nemmere – såsom tilklipning af helt unge planter, dyrkning af stiklinger og mange andre mere detaljeorienterede formål.

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Yderligere information

Vægt0.75 kg

Pleje

Tørres af med en fugtig klud.

TOP
×