Sand Sekki Pot
Flere størrelser

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Sand Sekki Pot er til dig, som nyder at have smukke ting i dit hjem. Den smukke krukke fåes også i farverne rust og charcoal, som alle passer i tidens jordfarvede univers.

Materiale: Ler med indvendig glasering
Størrelse: M: H: 15,7 x Ø: 13,5 cm // L: H: 17,7 x Ø 15,7 cm

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 330088100000000 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Sand Sekki Pot fra Ferm Living kommer i to størrelser, er tidløse og et godt valg til dine planter. Krukkerne har drænhul i bunden og et matchende underfad, der i klassisk Ferm stil passer til perfektion. Kombinér farverne rust, charcoal og sand, og skab din personlige jungle i vindueskarmen.

Sand Sekki Pot: Tidløs krukke med gode vækstbetingelser

Drænhullet i bunden sikrer, at overskydende vand kan løbe fra, så dine planter ikke står med rødderne i vand og rådner. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores anbefalinger til de forskellige størrelser.

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Sekki Pots. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

M: Måneskin (15-20 cm) – Guldranke (15-20 cm)

L: Obliqua – Monstera (35-50 cm) – Guldranke (25-35 cm) –  Begonia maculata

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe ned Sekki Pot, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

TOP
×