Fra 125 DKK

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes 1-2 gange om måneden

højde

Ca. 20-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Sansevieria ‘Moonshine’ er en tropisk, men sukkulentlignende plante, der oprindeligt stammer fra det sydlige og centrale Afrika. Moonshine er en hybrid af den klassiske Sansevieria og har en kompakt form med sølvgrønne blade, hvis unikke farve har givet planten sit navn.

Sansevieria ‘Moonshine’: En hårdfør favorit

Sansevieria ‘Moonshine’ er en utrolig hårdfør og taknemmelig plante! Den kan trives på de fleste placeringer og den vil hurtigt tilpasse sig til de omgivelser den befinder sig i. Den tåler forsømmelse i perioder og må gerne få lov til at tørre ud mellem vandingerne. Udover at være super hårdfør, er planten specielt populær for sine luftrensende egenskaber.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

pleje

Selvom Sansevieria er en sukkulent der elsker direkte sol, klarer den sig også fint på mørkere placeringer. Sansevieria skal ikke have meget vand, så hold jorden til den tørre side, som dine andre sukkulenter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP