Sansevieria moonshine

Fra 125 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes 1-2 gange om måneden

højde

Ca. 20-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Sansevieria moonshine er en tropisk, men sukkulentlignende plante, der oprindeligt stammer fra det sydlige og centrale Afrika. Dette er en hybrid af den klassiske Sansevieria og har en kompakt form med sølvgrønne blade, hvis unikke farve har givet planten sit navn.

Sansevieria moonshine: En hårdfør favorit

Sansevieria er en utrolig hårdfør og taknemmelig plante! Den kan trives på de fleste placeringer og den vil hurtigt tilpasse sig til de omgivelser den befinder sig i. Den tåler forsømmelse i perioder og må gerne få lov til at tørre ud mellem vandingerne. Udover at være super hårdfør, er planten specielt populær for sine luftrensende egenskaber.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Selvom Sansevieria er en sukkulent der elsker direkte sol, klarer den sig også fint på mørkere placeringer. Sansevieria skal ikke have meget vand, så hold jorden til den tørre side, som dine andre sukkulenter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×