Sansevieria moonshine

Fra 125 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes 1-2 gange om måneden

højde

Ca. 20-35 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Sansevieria Moonshine er en tropisk, men sukkulentlignende plante, der oprindeligt stammer fra det sydlige og centrale Afrika. Dette er en hybrid af den klassiske Sansevieria og har en kompakt form med sølvgrønne blade, hvis unikke farve har givet planten sit navn.

Sansevieria Moonshine: En hårdfør favorit

Sansevieria er en utrolig hårdfør og taknemmelig plante! Den kan trives på de fleste placeringer og den vil hurtigt tilpasse sig til de omgivelser den befinder sig i. Den tåler forsømmelse i perioder og må gerne få lov til at tørre ud mellem vandingerne. Udover at være super hårdfør, er planten specielt populær for sine luftrensende egenskaber.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Moonshine er nogle særligt luftrensende planter fx et gummitræ og en fredslilje. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber, så de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Moonshine, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørsjungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger selv, vi tilplanter og leverer direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Selvom Sansevieria er en sukkulent der elsker direkte sol, klarer den sig også fint på mørkere placeringer. Sansevieria skal ikke have meget vand, så hold jorden til den tørre side, som dine andre sukkulenter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×