Sansevieria ‘Black Coral’

Fra 160 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes 1-2 gange om måneden

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Sansevieria Trifasciasta ‘Black Coral’ eller ‘Svigermors Skarpe Tunge‘, som den også kaldes, stammer oprindeligt fra Vestafrika. I flere århundrede har planten været dyrket som prydplante, og der findes rigtig mange forskellige arter og sorter. Det er en god, hårdfør stueplante, som trives under næsten alle forhold og derfor er den elsket af mange.

Sansevieria ‘Black Coral’: En hårdfør svigermor

Sansevieria Trifasciata ‘Black Coral‘ er med sine lange, mørke, marmorerede blade en stor favorit. Den specielle retroplante fungerer næsten som en skulptur i hjemmet og skiller sig ud fra de ‘almindelige’ stueplanter. Den har flotte sværdlignende blade med lysere aftegninger, der skyder op fra jorden. Planten er også på NASA’s liste over særligt luftrensende planter, så den er en storfavorit til hjemmet.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Black Coral er nogle særligt luftrensende planter fx et gummitræ og en fredslilje. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber, så de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør ‘Svigermors Skarpe Tunge‘, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørsjungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger selv, vi tilplanter og leverer direkte til din dør

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Selvom Sansevieria er en sukkulent der elsker direkte sol, klarer den sig også fint på mørkere placeringer. Sansevieria skal ikke have meget vand, så hold jorden til den tørre side, som dine andre sukkulenter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×