Sansevieria ‘Black Coral’

Fra 160 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes 1-2 gange om måneden

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Sansevieria trifasciasta  ‘Black Coral’ eller ‘Svigermors Skarpe Tunge’, som den også kaldes, stammer oprindeligt fra Vestafrika. I flere århundrede har planten været dyrket som prydplante, og der findes rigtig mange forskellige arter og sorter. Det er en god hårdfør stueplante, som trives under næsten alle forhold og derfor er de elsket af mange.

Sansevieria ‘Black Coral’: En hårdfør svigermor

Sansevieria Trifasciata ‘Black Coral‘ er med sine lange mørke marmorerede blade en stor favorit. Den specielle retroplante fungerer næsten som en skulptur i hjemmet og skiller sig ud fra de ‘almindelige’ stueplanter. Den har flotte sværdlignende blade med lysere aftegninger, der skyder op fra jorden. Planten er også på NASA’s liste over særligt luftrensende planter, så den er en storfavorit til hjemmet.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Selvom Sansevieria er en sukkulent der elsker direkte sol, klarer den sig også fint på mørkere placeringer. Sansevieria skal ikke have meget vand, så hold jorden til den tørre side, som dine andre sukkulenter.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×