Schefflera Amate

Fra 495 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en placering med moderat indirekte sol

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – Højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110120600000000 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Schefflera er et godt valg, hvis du ønsker en yderst nem plante til hjemmet. De smukke paraplyformede blade giver planten et karakterfuldt udtryk.

Schefflera: Taknemmelig og flot

Den smukke plante trives på placeringer med indirekte eller vandrende sollys. For at give din Schefflera de bedste betingelser kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten, hvilket den bliver yderst glad for.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Schefflera slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Din Schefflera må gerne tørre lidt ud mellem vanding. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Schefflera for vild eller bred, kan du klippe nogle stængler af.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×