Schefflera Amate

Fra 725 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en placering med moderat indirekte sol

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – Højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Schefflera Amate er et godt valg, hvis du ønsker en yderst nem plante til hjemmet. De smukke paraplyformede blade giver planten et karakterfuldt udtryk.

Schefflera: Taknemmelig og flot

Den smukke plante trives på placeringer med indirekte eller vandrende sollys. For at give din Schefflera de bedste betingelser kan du med fordel forstøve den et par gange om ugen for at øge luftfugtigheden omkring planten – dette bliver den yderst glad for.

Stueplanter er en nem tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Amate, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

Pleje

Schefflera slægten foretræk­ker temperaturer mellem 16 og 24 grader og høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Din Schefflera må gerne tørre lidt ud mellem vanding. I vækstperioden fra marts-oktober kan du sagtens give regelmæssig gødning, når du vander din plante. Bliver din Schefflera for vild eller bred, kan du klippe nogle stængler af.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×