Sedum

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Størrelse: 10-20 cm høj med krukke.

Sedum (Sedum makinoides) er en smuk, tykbladet stueplante. Dens krybende grene kommer til at slange sig ned over dens krukke og give den et helt særligt udtryk.

Se vores mange andre stueplanter her! 

Varenummer (SKU): 110025400000000 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Sedum (Sedum makinoides). Trives bedst ved en lys placering. Er meget tolerant overfor store temperaturudsving, blot tåler den ikke frost. Bør kun vandes sparsomt og skal helst tørre ud mellem vandingerne. I sommermånederne gødes den ganske lidt.

Sedum: Grønt på den nemme måde

Slægten omfatter omkring 500 arter, som findes overalt i verden. Langt de fleste af vore dyrkede arter af stenurt foretrækker en tør, veldrænet og solrig vokseplads; de stiller ikke store krav til jorden. De er velegnede mur- og stenbedsplanter, og flere af arterne kan vokse i mange år på et strå- eller græsklædt tag. Kun ganske få, f. eks. Sedum pulehellum, kræver en noget fugtigere vokseplads. De krybende arter er glimrende bund­dækkeplanter, mens de lidt højere ar­ter også kan anvendes i staudebedet eller som kantplanter. En del arter, ligesom denne makinoides, er ikke hård­føre nok til det danske klima og må dyrkes i væksthus eller som stueplan­ter.

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

..

TOP
×