Selvvandingsglas Snurretop

115 kr.

På lager

Stk.

Selvvandingsglasset er til dig som måske er glemsom med vandingen eller blot ønsker stilfuld plantepleje til dine grønne venner!

Materiale: Glas

Farve: Klart glas

Størrelser: H: 29 cm x D: 9 cm

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Selvvandingsglas Snurretop gør vandingen derhjemme lidt nemmere. Den dekorative selvvander er produceret i klart glas. Selvvandingsglasset er ideelt hvis du skal væk fra dine planter eller blot er glemsom med vandingen. 

Selvvandingsglas Snurretop: Dekorativ selvvander til dine planter

Vand først din plante efter behov. Fyld herefter selvvandingsglasset med vand og sæt det i jorden. Selvvandingsglasset vil gradvist give dine planter vand og holde jorden fugtmættet. Selvvandingsglasset tåler IKKE frost!

HUSK! Alle planter har forskellige behov for vand. Du kan læse mere om de forskellige planters behov i vores planteguide her.

Gør dine stueplanter og udendørsplanter en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Når du skal indrette med planter, spiller planten i sig selv selvfølgelig den største rolle. Men alt udenom planten har samtidig også stor betydning for looket i indretningen af planten. Selvvandingsglasset er en dekorativ, smuk tilføjelse til planten, som ikke gør noget at have stående fremme. Derimod pynter den ganske fint i planten. Udover selvvandingsglasset har krukkerne og potterne, som planten står i, også en stor betydning for udrykket af planten.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.
Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Se vores udvalg af krukker og vaser til indendørsplanter.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man samtidig cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger og vi leverer til direkte til din dør!

Køb dit plantetilbehør og krukker hos Greenify – Vi leverer det direkte til din dør i hele Danmark!

Yderligere information

Vægt0.5 kg
Størrelse30 cm

Pleje

Rengør plantevanderen i hånden med vand og opvaskemiddel.

 

TOP
×