Skimmia

Fra 350 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering2

Trives bedst i halvskygge på din altan

vand2

Lad ikke planten tørre ud henover vinteren

højde

Ca. 40-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Skimmia er en slægt, som omfatter 9 arter, der er vildtvoksende i Himalaya, Kina, Korea, Japan og på Filippinerne, hvoraf Skimmia Japonica Rubella stammer fra Japan.

SKIMMIA BUSK: BLOMSTRENDE BUSK TIL ALTANEN

Busken er en smuk stedsegrøn busk med læderagtige blade og flotte rødlige knopper. Planten står med smukke røde knopper fra september til maj, og blomstrer herefter med fine hvide blomster. Planten beholder sine flotte, grønne blade hele året. Desuden er den hårdfør og kræver kun moderat gødning. Den kan blive op til 80-100 cm. høj og trives bedst i halvskygge og fugtig jord. Da den er stedsegrøn og flerårig, må du ikke lade den tørre ud henover vinteren. Du kan med fordel dække jorden til med kakaoflis..

Yderligere information

størrelse

40-60, 60-80

pleje

Skimmia trives bedst i halvskygge, da den kan blive sveden af at stå i direkte sollys. Det er en surbundsplante, så den skal derfor vandes med kalkfrit vand/regnvand. Du kan sagtens overvintre din Skimmia, hvis den beskyttes for frost. Det gør du ved at stille den i læ op ad husmuren, og dække jorden til med grangrene.

TOP
×