Slangebarkfyr

Fra 405 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes når jorden føles tør

højde

Ca. 50-70 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Slangebarkfyr er et smukt stedsegrønt fyrretræ med en kompakt vækst. Træet har lange, stive nåle i en skøn mørkegrøn farve. Træet har en åben krone. Barken er skællet og minder om slangeham – deraf navnet. Træet egner sig til plantning i krukke, da det ikke vokser ligeså voldsomt som andre fyrretræer. Efter ti år vil den være vokset til omkring 1 meter, så den er perfekt til altanen eller terrassen.

Slangebarkfyr: Grøn året rundt

Når vi leverer din Slangebarkfyr er den cirka 50-70 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir eller tilplante den i din egen krukke. Træet er super hårdfør og kan sagtens klare vind og vejr både vinter og sommer her i landet.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Sørg for at din fyr får godt med vand indover sommeren. Pinus arten er taknemmelige træer, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil, men vi er også ret vilde med træets lidt mere ‘vilde’ udseende. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

TOP
×