Slangeskæg

Fra 95 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering2

Trives på en placering med sol eller halvskygge

vand2

Moderat – tåler overvanding

højde

Ca. 20-25 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Sort Slangeskæg (Ophiopogon Planiscarpus) er en karakterfuld og anderledes prydgræs som skiller sig ud fra andre græsser med sin mørke farve. Græssen blomstrer fra juli-august med lysviolette klokkelignende blomster. Prydgræsser kan både give en vild og frodig altan, men er også fin til et mere stilfuldt og rent look. De er nogle af de nemmeste planter at have udendørs, da de kræver minimal pleje.

Slangeskæg: Mørk og karakterfuld

Slangeskæg er en hårdfør stedsegrøn plante som trives godt i krukke. Den formerer sig ved underjordiske udløbere og egner sig derfor også godt som bunddække. Græssen trives bedst i sol til halvskygge og tåler frost. Hvis bladene er blevet frostskadet i vinterens løb, kan de klippes tilbage om foråret.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

TOP
×