Sommer hindbær

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering3

Har det bedst på din solrige altan

vand2

Vandes regelmæssigt

højde

50-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220051600000000 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Sommer hindbær (Rubus idae. ‘Glen Coe’) er en skøn hindbærbusk, der får runde mørkelilla bær med en kraftig og sød smag, som høstes ca. 2 uger efter frugtknopperne dukker op. Bærerne skal helst let og ubesværet kunne tages af planten. De frugtbærende skud klippes ned i april, hvorefter den hurtigt vil skyde nye torneløse skud. Bærbuske på altanen giver skønne, sunde og lækre bær henover sommeren.

SOMMER HINDBÆR: FORSØD SOMMEREN MED BÆR

Sommer hindbær er nem at passe og trives bedst på et solrigt sted. Planten elsker fugtighed, så vand den regelmæssigt. Den kan få brug for støtte under væksten. Det kan gøres med espalier, opbinding eller fx bambuspinde. Det vil også forhindre at de frugtbærende grene ikke ender med at ligge på jorden. Bærbuske fra Greenify er dyrket ved uden brug af sprøjtemidler.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Sommer hindbær trives bedst på en solrig plads på din altan eller terrasse. Planten elsker fugtighed, så vand den regelmæssigt især hen over sommeren. Sommer hindbær kan få brug for støtte under væksten. Det kan gøres med espalier, opbinding eller fx bambuspinde. Det vil også forhindre at de frugtbærende grene ikke ender med at ligge på jorden.

TOP
×