Stedsegrøn Plantepakke

Fra 2,795 kr.

Ryd
Stk.

Stedsegrøn Plantepakken indeholder:

  • 1 stk. Laurbærkirsebær i ø44 Greenify krukke
  • 1 stk. Rhododendron hybrid i ø32 Greenify krukke
  • 1 stk. Blød Enebær i ø26 Greenify krukke
  • 1 stk. Greenify Altankasse 55 cm med stedsegrønne planter inkl. ophæng

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Stedsegrøn Plantepakken er sammensat til det danske klima hele året rundt. Du får tre forskellige planter i krukker samt en altankasse med et miks af de flotteste stedsegrønne planter.

Stedsegrøn Plantepakke: Samling af favoritter

Laurbærkirsebær ‘Etna er en stedsegrøn busk, som er det perfekte valg for en grøn altan året rundt. Busken blomstrer i maj med hvide blomster og nye skud er kobberfarvede. En fyldig busk, som passer perfekt til de lidt ‘mørkere’ uderum, da den trives bedst i halvskygge til fuld skygge. Busken kan blive op til 2 meter høj og er fuld hårdfør ved almindelig dansk vinter.

Rhododendron hybrid er din sikkerhed for store, smukke blomster på altanen. De smukke, hvide blomster omkranser tilsammen den tæt forgrenede busk. Nyd den allerede fra starten af maj og glæd dig over en grøn altan året rundt. Denne Rhododendron blomstrer den allerede fra start maj og står smukt på altanen med blomster til slut maj. Planten er stedsegrøn, vinterhårdfør og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan.

Blød Enebær er en smuk, stedsegrøn busk med blågrønne nåleskæl. Busken har en dejlig duft og er særligt velegnet til dekorationer grundet plantens bløde, blågrønne grene. Enebær er fuldt vinterhårdfør og trives bedst i halvskygge.

Den Stedsegrønne er favoritkassen til dig, der er gerne vil have en grøn altan året rundt uden at udskifte hver sæson. Alle planter er nøje udvalgt, så de passer til det danske klima. Med denne altankasse fra Greenify vælger vores gartner stedsegrønne planter, der passer sammen og til årstiden. Du vil derfor modtage smukke planter, der har det godt under de samme vilkår og som klæder hinanden.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Laurbærkirsebær er en stedsegrøn busk, som trives på de fleste placeringer. Jo lysere den står, desto tørstigere vil den nok være. Vær opmærksom på, at blæst kan være med til at udtørre jorden.

Rhododendron er glad for en solrig til halvskygget plads på din altan. Hvis den står på en mere blæsende plads, så kan jorden tørre hurtigere ud. Vær derfor opmærksom på dine vandingsrutiner og juster dem i forhold til vejrforholdene. Du kan med fordel gøde din Rhododendron i vækstsæsonen fra forår til efterår. I perioder med meget hård frost kan det være en fordel at beskytte planten ved at overdække den og stille den i læ op ad en husmur.

Blød Enebær er en super nem plante og kræver minimal pleje. Undgå at placer planten i direkte sollys, da den vil trives bedst på en placering med halvskygge. Blød Enebær må ikke overvandes – vand den ca. 1-2 gange om ugen om sommeren afhængigt af vejret og højst én gang ugentlig om vinteren.

TOP
×