Stor Kaktuspakke

Fra 1,625 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Placeres solrigt

vand1

Vandes når jorden er tør

højde

Ca. 25-35 cm inkl. krukke. Står i ø17-19 cm krukker

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Stor Kaktuspakke indeholder 6 større kaktusser og sukkulenter, som du får ind ad døren. Vi vælger de bedste til dig. Med Greenifys Kaktuspakker ved du ikke præcis hvilke planter du får, du ved bare, at din vindueskarm bliver fyldt med smukke kaktusser og sukkulenter. Alle planter er nøje udvalgt af Greenify. På den måde er du sikret, at du kun modtager det bedste af det bedste.

Stor Kaktuspakke: Stor fornøjelse

Når du modtager din Kaktuspakke vil der være kaktusser og sukkulenter i forskellige former og størrelser. Det er jo det, der er sjovt!
Alle kaktusserne og sukkulenterne bliver leveret i Greenifys flotte terracotta lerkrukker med tilhørende underskåle i størrelsen ø17-ø19 cm, eller i de mere robuste mørke lerkrukker i størrelsen ø18.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Sukkulenter og kaktusser er glade for sol, så det er vigtigt at du sætter dine planter i vinduet. Mange tror fejlagtigt, at kaktusser og sukkulenter aldrig skal vandes, og derfor kan placeres mørkt. Det er vigtigt, at give planten tiltrækkeligt med vand af gangen, men kun når jorden er tør. Hvis planterne ikke får en dråbe vand i flere måneder, vil rødderne udtørre og planten falde sammen og dø. Det samme gælder hvis planten bliver placeret for mørkt.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×