Vandkande

545 kr.

Ikke på lager

Denne vandkande fra House Doctor er et must-have til enhver med mange planter, både ude som inde.

Materiale: Galvaniseret jern
Størrelser: H: 45 cm

Kapacitet: 10 liter

 

Beskrivelse

Stor Vandkande fra House Doctor er et must-have til enhver med mange planter, både ude som inde.

Stor Vandkande: Gør vandingen stilfuld derhjemme

Vandkanden er lavet af galvaniseret jern med en fin messingspreder og har en stor kapacitet på 10 liter. Udover at været et praktisk redskab, skaber den blikfang med sit stilrene design. Denne vandkande kan man sagtens lade stå fremme på terrassen eller i hjemmet som pynt – det ville være synd at gemme den væk!

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vælg farve

,

Pleje

Tørres af med en fugtig klud.

TOP
×