Strelitzia Nicolai

Fra 495 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Placeres i en rummelig stue fuld af lys

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Strelitzia Nicolai, også kaldet Den Hvide Paradisfugl, bringer uanede mængder af karakter ind i din stue. Plantens store, smukke blade får tankerne til at vandre mod troperne.

Strelitzia Nicolai: Royale rødder med store armbevægelser

Strelitzia Nicolai kommer oprindeligt fra Sydafrika, men vokser nu også vildt flere steder i Sydeuropa. Planten har større og grønnere blade end sin artssøster Strelitzia Reginae.
Planten har sit danske navn grundet dens blomster, som ligner paradisfugle fra junglen. Desværre er det meget usandsynligt, at din Strelitzia vil blomstre indendøre i det danske klima.

*Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

*De grå glaserede krukker, som man kan bestille planten i, kan variere i udtrykket, da de alle er udført med en unik glasur.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Strelitzia Nicolai, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer direkte til din dør!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Strelitzia Nicolai trives godt i et rum med normal stuetemperatur. Når det er sagt, bliver den glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Strelitzia Nicolai skal stå så lyst som muligt. Planten kan godt tåle at stå i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene, der kan få solskoldninger når sommeren er på sit højeste. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander din Strelitzia med 1 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden, alt afhængig af plantens størrelse, placering og indeklimaet.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×