Strelitzia Nicolai

Fra 495 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Placeres i en rummelig stue fuld af lys

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Strelitzia Nicolai, også kaldet Den Hvide Paradisfugl, bringer uanede mængder af karakter ind i din stue. Plantens store, smukke blade får tankerne til at vandre mod troperne.

Strelitzia Nicolai: Royale rødder med store armbevægelser

Strelitzia Nicolai er opkaldt efter Nicolas d. 1. af Rusland (1796-1855), og har siden da prydet mange hjem rundt omkring i verden. Planten kommer oprindeligt fra Sydafrika, men vokser nu også vildt flere steder i Sydeuropa. Planten har større og grønnere blade end sin artssøster Strelitzia Reginae. Planten har sit danske navn grundet dens blomster, som ligner paradisfugle fra junglen. Desværre er det meget usandsyneligt, at din Strelitzia vil blomstre indendøre i det danske klima. De grå glaserede krukker kan variere i udtrykket, da de alle er udført med en unik glasur. *Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

 

pleje

Strelitzia Nicolai trives godt i et rum med normal stuetemperatur. Når det er sagt, bliver den glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Strelitzia Nicolai skal stå så lyst som muligt. Planten kan godt tåle at stå i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene, der kan få solskoldninger når sommeren er på sit højeste. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander din Strelitzia med 1 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden, alt afhængig af plantens størrelse, placering og indeklimaet.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×