Sukkulentkassen

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

Hvor stor er jeg? 10-40 cm høj med altankasse

Hvor krævende er jeg? Nem

Hvor har jeg det bedst? På din efterårsaltan

Hvor tørstig er jeg? Vandes sparsomt – lad vejret klare det meste

 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere…

Varenummer (SKU): 221061200000000 Kategori: Tags: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Sukkulentkassen er den lette vej til en grøn altan hele efteråret. Den sammensættes af forskellige sukkulentlignende planter, såsom Husløg og Stenurt. Sukkulentkassen sammensættes forskelligt hver gang, så du ved ikke helt, hvilke planter du får, men du er sikker på, at din Sukkulentkasse er en ener.

Sukkulentkassen: Til den nordiske altan

Stenurt er en planteslægt på cirka 50 forskellige kendte arter, som er spredt udover den nordlige halvkugle. Det er sukkulente stauder med lav vækst og tykke blade. Planten får små blomster i forskellige farver alt efter arten.

Husløg er også kendt som Sempervivum, som betyder “altid levende”. De findes på nordeuropæiske bjergegne og kan vokser på klippesider. Blomsterne er stjerneformede eller klokkeformede alt efter arten. De kommer sidst på sommeren i toppen af de lange blomsterstængler.

OBS: Altankasse ophæng medfølger ikke og skal tilvælges.

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

God til den sydvestvendte altan, hvor der er massere af sol hele dagen. Vandes sparsomt og lad regnen klare arbejdet. Hårdfør mod udtørring!

Sempervivum: Jo mere sol, desto mere rødbrune bliver bladene.

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

 

TOP
×