Syren Hortensia

Fra 475 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives i sol til halvskygge

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 60-80 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220093500000000 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lad altanen blive en fryd for øjet med de smukke blomster på Syren Hortensia. Nyd den hele sommeren og glæd dig over en blomstrende sommeraltan. OBS! Krukken på billedet med Syrenhortensiaen er en ø32, som desværre er udsolgt. Den leveres i en ø40 krukke, som er mere konisk – vælg den ønskede krukke og se formen.

Syren Hortensia: Duftende sommer

Den blomstrer allerede i starten af sommeren og står smukt på altanen henover sommeren (fra cirka juli-september). Den er vinterhårdfør ved almindelig vinter og kan stå ude året rundt på din terrasse eller altan. Giv den godt med vand, når du vander, så den står rankt med sine smukke blomstertoppe.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Syren Hortensia trives i både sol og halvskygge. Sørg for ikke at vande blomsterne, men helst direkte ned i jorden. I tørre perioder skal der nok vandes oftere end beskrevet – men ved almindelig ‘dansk sommer’ er det ikke nødvendigt.

Om vinteren vil Hortensiaen gerne opbevares lyst. Du kan med fordel gøde din Hortensia i vækstsæsonen fra forår til efterår. Kan beskæres i det tidlige forår efter den sidste frost.

TOP
×