Tillandsia xerographica

245 kr.

Stk.

 Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives på dit lyse badeværelse

vand2

Forstøves ca. 2-3 gange om ugen

højde

Cirka ø12-17 cm

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Tillandsia xerographica er en smuk og anderledes plante. Tillandsia er en airplant, der ikke lever i jorden, men som epifyt på andre planter. Det kaldes en airplant, da den hovedsaligt lever af fugten fra luften, derfor er det meget vigtigt at den bor et sted med høj luftfugtighed.

Tillandsia xerographica: Til det perfekte stilleben

Den yderst smukke Tillandsia xerographica er et must have i den moderne indretning. En mild sølvfarvet tone på de støvgrønne blade i dyb kontrast til den atypiske og finurlige form. Hæng den ned fra loftet eller lav et smukt stilleben med den i en glaskuppel. Du kan også placere den alene og lad den få den udelte opmærksomhed.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Tillandsia trives fint ved almindelig stuetemperatur, så længe den ikke udsættes for konstant træk eller direkte sollys. Du vander planten ved at forstøve den med vand et par gange om ugen. Hvis din Tillandsias blade begynder at krølle, kan det være tegn på, at den har fået for lidt vand. Sker dette, kan du med fordel lægge den i blød i nogle minutter, eller skylle den under hanen. Lad den derefter tørre helt, så den ikke rådner. Hvis bladene bliver gule eller mørke, kan det være tegn på at den har fået for meget vand.

Gode ting at huske om Air Plants

  • Plant aldrig dine Air Plants i jord
  • Forstøv planten jævnligt, så den ikke tørrer ud
  • Lad dem ikke forblive våde i længere tid ad gangen
  • Hvis du vil udstille dine Air Plants under glas, skal de være helt tørre
TOP
×