195 DKK

spirer1

Nem

placering3

Har det bedst på din solrige altan

vand2

Vandes regelmæssigt

højde

Ca. 45-55 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Bærbuske på altanen giver skønne, sunde og lækre bær henover sommeren. Tornfri hindbær (Rubus lowberry. ‘Little Sweet Sister’) er en skøn busk , der får runde mørkelilla bær med en kraftig og sød smag, som høstes ca. 2 uger efter frugtknopperne dukker op. Bærerne skal helst let og ubesværet kunne tages af planten. De frugtbærende skud klippes ned i april så planten er cirka 5 cm høj , hvorefter den hurtigt vil skyde nye tornløse skud.

TORNFRI HINDBÆR: FORSØD SOMMEREN MED BÆR

Tornfri hindbær er nem at passe og trives bedst på et solrigt sted. Vand den regelmæssigt. Allerede i løbet af juli vil du kunne plukke lækre hindbær som du kan nyde i solens stråler.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Hindbær trives bedst på en solrig plads på din altan eller terrasse. Planten elsker fugtighed, så vand den regelmæssigt – især hen over sommeren. Sørg for at du skærer den ned til cirka 5 cm i foråret, så den atter kan komme med lækre bær.

TOP