Tradescantia ‘tricolor’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Trives i din lyse vindueskarm

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Ca. XX-XX cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110057100000000 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lad denne tropiske skønhed spreder sine vibrante, brogede blade i dit hjem. Den smukke Tradescantia ‘tricolor’ har rødder i Central Amerika og er en del af Commelinaceae-familien som rummer flere hundrede arter.

Tradescantia tricolor: En lukrativ laban

I folkemunde er planten kendt som ‘Vandrende Jøde’ og er en formidabel ‘begynder-plante’, da den er utroligt nem at passe. Under optimale forhold får den små hvide blomster, som titter frem fra bladenes bund.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

Pleje

Tradescantia ‘tricolor’ kan stå i både fuld sol og halvskygge. Du kan med fordel klippe planten ned, såfremt du ikke vil have en hængeplante. Så vil du i stedet få en fyldigere Tradescantia, da den laver stiklinger i jorden. Stiklingerne kan også bruges til at lave nye planter.

TOP
×