Ultimativ Planteredskabspakke

1,555 kr.

Stk.

Ultimativ Planteredskabspakke indeholder:

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

Med Ultimativ Planteredskabspakke får du alt hvad du skal bruge for at få succes med din indendørsjungle. Så er du en rigtig plantenørd ligesom os, er dette den perfekte pakke til dig!

Ultimativ Planteredskabspakke: Gaven til planten, der har alt

Vi har sammensat en pakke med nogle af vores favoritter indenfor plantetilbehør, så du kan forkæle dine grønne venner med stil. Med Den ultimative Planteredskabspakke får du alt hvad du skal bruge for at få succes med din indendørsjungle.

Planteredskabspakken indeholder:

Plantepleje Kittet leveres i en FSC-certificeret papkasse med fyld af tørret, dansk ålegræs – et 100% naturmateriale som er bionedbrydeligt og CO2-neutralt. Ålegræsset forhindrer ikke kun skader under forsendelse, men kan efterfølgende bruges som ekstra næring til dine planter, som vil afgive mineraler, vitaminer og næringsstoffer. Derudover består af kittet af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Forkæl dig selv eller din bedste planteven med denne Ultimative Planteredskabspakke!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet og du bestemmer selv hvornår!

TOP
×