Viburnum

Fra 215 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives bedst i sol eller halvskygge på din altan

vand2

Lad ikke planten tørre ud

højde

Ca. 50-70 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Viburnum er en smuk stedsegrøn busk, som i løbet af vinteren og foråret har massevis af fine hvide og rosa knopper, der springer ud til flotter hvide blomsterskærme. Efter blomstring bliver skærmene til dekorative blåsorte bær. Planten er moderat vinterhårdfør (ned til -12 grader), og kan blive op til ca. 1 meter høj.

Viburnum: Perfekt til en smuk vinteraltan

Placeres et solrigt sted eller i halvskygge. Vandes godt indover sommeren, tåler ikke tørke. Stil ikke planten et alt for blæsende eller udsat sted, da den er hårdfør i milde vintre og med fordel kan beskyttes mod hårdere frost ved at tildække jorden.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Vintersnebolle trives på en placering i sol og halvskygge, og i almindelig veldrænet jord, men tåler ikke tørke. Den kan tåle frost (-12 C) og kan stå ude hele året – om vinteren bør den dog placeres i læ og jorden kan med fordel dækkes til. Sørg for moderat vanding, da den helst ikke må tørre ud.

Gød den i vækstsæsonen, så du sikrer optimale vilkår for din plante.

TOP
×