Vig krukke

Fra 500 kr.

Ryd
Stk.

Vig krukken er til dig, som ønsker en stilren og unik krukke til dine grønne planter. Den smukke krukke fåes i 2 størrelser og fungerer godt i et sæt, men står også skarpt hver for sig.

Materiale: Jern
Størrelse: S: H: 35 x Ø: 30 cm // L: H: 45 x Ø: 40 cm

Varenummer (SKU): 330107300000000 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

De smukke Vig krukker er tidløse og vil se godt ud i ethvert hjem. Krukken er lavet i jern og giver en smuk kontrast til de grønne planter med sin dybe, grå farvenuance og bløde form. Den findes i 2 forskellige størrelse og fungerer godt i et sæt, men står også skarpt hver for sig.

Vig krukke: Tidløst design

Trods materialet er krukkerne ikke tunge og det er derfor nemt at flytte rundt på dem, når du trænger til lidt forandring i indretningen. Hvis du er i tvivl om, hvad du kan putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor. Her kan du finde nogle bud på planter, som vil passe til krukkens dimensioner.

Denne krukke er lukket i bunden. Vi anbefaler, at du fylder den nederste tredjedel af krukken med leca-kugler for at sikre godt dræn for din plante. Vi anbefaler også, at du sætter filtdutter under bunden.

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukker, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Vig krukker. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

S: Monstera (50-70 cm) – Kentiapalme (90-110 cm) – Violinfigen (100-120 cm)

L: Kentiapalme (140-160 cm) – Strelitzia Nicolai (140-160 cm) – Opstammet Monstera (130-150 cm)

TOP
×