Vig krukke

Fra 450 DKK

Ryd
Stk.

Vig krukken er til dig, som ønsker en stilren og unik krukke til dine grønne planter. Den smukke krukke fåes i 2 størrelser og fungerer godt i et sæt, men står også skarpt hver for sig.

Materiale: Jern
Størrelse: S: H: 35 x Ø: 30 cm // L: H: 45 x Ø: 40 cm

Beskrivelse

De smukke Vig krukker er tidløse og vil se godt ud i ethvert hjem. Krukken er lavet i jern og giver en smuk kontrast til de grønne planter med sin dybe, grå farvenuance og bløde form. Den findes i 2 forskellige størrelse og fungerer godt i et sæt, men står også skarpt hver for sig.

Vig krukke: Tidløst design

Trods materialet er krukkerne ikke tunge og det er derfor nemt at flytte rundt på dem, når du trænger til lidt forandring i indretningen. Hvis du er i tvivl om, hvad du kan putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor. Her kan du finde nogle bud på planter, som vil passe til krukkens dimensioner.

Denne krukke er lukket i bunden. Vi anbefaler, at du fylder den nederste tredjedel af krukken med leca-kugler for at sikre godt dræn for din plante. Vi anbefaler også, at du sætter filtdutter under bunden.

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Vig krukker. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

S: Monstera (50-70 cm) – Kentiapalme (90-110 cm) – Violinfigen (100-120 cm)

L: Kentiapalme (140-160 cm) – Strelitzia Nicolai (140-160 cm) – Opstammet Monstera (130-150 cm)

TOP
×