Vinter Plantepakken

Fra 3,995 kr.

Ryd
Stk.

Vinter Plantepakken indeholder:

  • 1 stk. Atlasceder i ø44 Greenify krukke
  • 1 stk. Skimmia i ø32 Greenify krukke
  • 1 stk. Slangebarkfyr i ø26 Greenify krukke
  • 1 stk. Greenify Altankasse 55 cm med sæsonplanter inkl. ophæng

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Vinter Plantepakken er sammensat til det danske efterår og kolde vinter. Du får tre forskellige planter i krukker samt en altankasse med sæsonens flotteste planter. Planterne i krukke er stedsegrønne og står flot hele året. Altankassens indhold kan udskiftes, når sæsonerne skifter – det kan nemt gøres ved at bestille en genfyldskasse med dine egne favoritter fra Fyld Selv-universet eller en færdigfyldt altankasse, som vi har sammensat.

Vinter Plantepakken: Samling af favoritter

Blå Atlasceder (Cedrus atlantica ‘Glauca’) hører hjemme i Atlasbjergene i Algeriet og Marokko. Cedertræet får flotte kogler når det bliver gammel nok. Det smukke Atlasceder er et stedsegrønt nåletræ med den smukkeste farve. Med denne ceder har du et smukt og karakterfuldt træ året rundt.

Skimmia er en slægt, som omfatter 9 arter, der er vildtvoksende i Himalaya, Kina, Korea, Japan og på Filippinerne. Busken er en smuk stedsegrøn busk med læderagtige blade og flotte knopper. Planten står med smukke knopper fra september til maj, og blomstrer herefter med fine hvide blomster. Planten beholder sine flotte, grønne blade hele året. Da den er stedsegrøn og flerårig, må du ikke lade den tørre ud henover vinteren. Du kan med fordel dække jorden til med kakaoflis. Du kan se frem til at modtage enten en hvid eller rød alt afhængig af, hvilken der er flottest.

Slangebarkfyr er et smukt stedsegrønt fyrretræ med en kompakt vækst. Træet har lange, stive nåle i en skøn mørkegrøn farve. Træet har en åben krone. Barken er skællet og minder om slangeham – deraf navnet. Træet egner sig til plantning i krukke, da det ikke vokser ligeså voldsomt som andre fyrretræer. Efter ti år vil den være vokset til omkring 1 meter, så den er perfekt til altanen eller terrassen.

Sæsonkasse til dig, der er gerne vil have en skøn altan denne sæson. Alle planter er nøje udvalgt, så de passer til sæsonen. Med denne altankasse fra Greenify vælger vores gartner planter, der passer sammen og til årstiden. Du vil derfor modtage smukke planter, der har det godt under de samme vilkår og som klæder hinanden.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Atlascedertræet trives bedst i direkte eller indirekte sol. Sørg for godt med vand i sommeren.

Skimmia trives bedst i halvskygge, da den kan blive sveden af at stå i direkte sollys. Det er en surbundsplante, så den skal derfor vandes med kalkfrit vand/regnvand. Du kan sagtens overvintre din Skimmia, hvis den beskyttes for frost. Det gør du ved at stille den i læ op ad husmuren, og dække jorden til med grangrene.

Sørg for at din Slangebarkfyr får godt med vand i sommeren. Pinus arten er taknemmelige træer, der er nem at placere både i sol og skygge. Du kan klippe træet tilbage, hvis du vil, men vi er også ret vilde med træets lidt mere ‘vilde’ udseende. Hvis du beslutter dig for at klippe træet tilbage, er det bedst at gøre det om efteråret eller midt på vinteren, hvor træet vil ‘bløde’ mindst.

TOP
×