Violinfigen med snoet stamme

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i din stue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

Ca. 160-180 cm inkl. krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Violinfigen med snoet stamme (Ficus Lyrata) er en populær stueplante med smukke violinformede blade. Planten stammer fra Vestafrika, men vokser også vildt flere steder i Sydeuropa. Violinfigen bliver allersmukkest på en lys plads, hvor den kan få lys fra flere sider samtidig. Et træ der fortjener al den opmærksom, der findes.

Violinfigen med snoet stamme: Snoede grene og kongelig krone

Den smukke plante kommer oprindeligt fra Vest Afrika, hvor den vokser som et kæmpe stort træ. Når du vælger en Violinfigen på stamme, så får du det bedste fra to verdener. Du får bladene fra den klassiske Ficus Lyrata opstammet som et træ med en fantastisk krone. Den er derfor markant anderledes end en traditionelle et grenede Violinfigen, men lige så nem at passe! De grå glaserede krukker kan variere i udtrykket, da de alle er udført med en unik glasur. *Planten kan være højere end angivet i de glaserede krukker, da de er højere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Violinfigen er blevet brugt som stueplante i mange år, og trives godt i et rum med normal stuetemperatur. Når det er sagt, bliver den glad for en overbrusning en gang imellem, da dette vil hæve luftfugtigheden. Violinfigen skal stå så lyst som muligt. Planten kan godt tåle at stå i direkte sollys, men vær ekstra opmærksom på bladene, der kan få solskoldninger. Jo mere sol planten får, jo mere vand skal den også have. Når man skal vande store planter er det vigtigt, at man giver planten meget vand. Vi anbefaler, at du vander dinViolinfigen med snoet stamme med 3 – 5 liter vand 1 – 4 gange om måneden, alt afhængig af placering og indeklima.

TOP
×