Wild Interiors

295 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Format: Hardback

Sprog: Engelsk

Sideantal: 224

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Beskrivelse

I Wild Interiors møder Hilton Carter på sin absolutte hjemmebane. Med sit unikke blik og sin kærlighed til planter viser han dig, hvordan du kan indrette et grønt hjem.

Hilton inviterer dig med ind i 12 inspirerende hjem, der huser ideer og inspiration til alle typer rum og budgetter. Fra et lille hus i Venice Beach, California og et lyst loft i New York til en berlinsk lejlighed spækket med vintagefund og et keramiker hjem i Barcelona der alle sammen demonstrerer alsidigheden ved at indrette sig med grønne planter.

Hilton Carter er kendt for sin Instagram under selv samme navn. Her har han i mange år givet os et glimt ind i sin verden og viser sit fantastiske hjem frem fyldt med planter.

Wild Interiors: Planternes herre

I bogen får man også indblik i Hiltons eget hjem hvor han tager dig igennem værelse for værelse og giver rådgivning til hvilke planter der egner sig bedst til hvilke rum. Hilton Carter er med denne bog med til at afmystificere planter så alle kan være med.

Er du interesseret i at browse i vores plantebibliotek, så kan du finde alle vores plantebøger lige her!

Plantepleje

Er du blevet inspireret til at integrere grønne kreationer i dit hjem? Anskaf dig en Plant Wall og brug den som klatrevæg til dine planter. Sådan kan du nemt give dine planter nyt udseende. Brug den sammen med din Guldranke eller Måneskin og en skab smuk, organisk skulptur. Du kan også bruge den til at få skabt højde i din stedsegrønne altankasse. Mulighederne er mange  – valget er dit!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine plantebøger, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer bøger, plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet. Du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt1 kg
TOP
×