Yucca Palme

Fra 1,565 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering3

Trives bedst på en lys placering. Tåler direkte sollys.

vand1

Lad planten tørre ud mellem vandingerne.

højde

Ca. 120-140 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Yucca Palme (Yucca Elephantipes) er noget helt for sig! 80’ernes klassiske stueplante, men som med andre bemærkelsesværdige planter fra den tid, gør den sig et rungende, retro-cool comeback med sin robuste stamme og minimale krav til pleje.

Yucca Palme: En klassiker med masser af karakter

Den er faktisk ikke en ægte palme, men derimod ørkenplante med sukkulent-lignende egenskaber. Den er en af de mest taknemmelige og hårdføre planter som kræver minimal pleje. Det er en langsomtoksende plante som tåler at blive forsømt i perioder. Om sommeren kan du tage planten udenfor hvor den vil trives på en solrig placering.

Hver palme er unik og derfor kan plantens form og udtryk variere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

 

pleje

Yucca Palmen er en meget hårdfør plante og kræver minimal pleje.

Yucca Palmen er følsom over for overvanding. Hvis de får for meget vand, vil rødderne begynde at rådne. Lad derfor altid planten tørre ud mellem vandingerne. I vintermånederne bør vandingen reduceres til nærmest ingen – kun nok til at bladene ikke begynde at hænge. I højsommeren bør planten vandes 1 gang om ugen ligesom med andre kaktusser og sukkulenter. Dog må jorden aldrig være drivvåd over en længere periode.

Placer planten på en lys placering hvor den gerne får direkte sollys. Planten elsker masser af lys og varme fra solens stråler. Om sommeren kan du tage planten med udenfor på en solrig placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×