Zamioculcas ‘Raven’

Fra 185 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes ca. 1-2 gange om måneden

højde

Findes i ca. 30-50 cm – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Zamioculcas zamiifolia ‘Raven’ er med sine mørke voksagtige, glatte blade en stor favorit. Den karakterfulde plante skiller sig ud fra de ‘almindelige’ stueplanter men sine nærmest sorte blade og kan under gode betingelser vokse sig høj og bred. Endvidere er den på NASA’s liste over særligt luftrensende planter, så den er en storfavorit til hjemmet.

Zamioculcas zamiifolia ‘Raven’: Ny sort i klassiske klæder

Zamioculcas slægten stammer oprindeligt fra Afrika, og begyndte at blive produceret som stueplante i 1990’erne.  Sorten ‘Raven’ er en plante, der før 2017 ikke var at finde på verdens plantemarkedet. Den særprægede plante ligner sin grønne artsfælle, men skiller sig ud med sine nærmest sorte blade. Denne plante er perfekt for begyndere eller nogen, der leder efter en stilfuld indendørsplante med lav vedligeholdelse. Zamioculcas er en god hårdføre stueplanter, som trives under næsten alle forhold og derfor er elsket af mange.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Selvom Zamioculcas Zamiifolia ‘Raven’ tåler fuld sol, klarer den sig også fin på placeringer med svage lysforhold. Planten kan tolerere forsømmelse i en periode, så det en perfekt plante til dig, der ikke altid husker at give dine planter opmærksomhed.  Da Zamioculcas Zamiifolia ‘Raven’ har tykke saftspændte blade og stængler, har den ikke brug for at blive vandet særlig tit. Vand kun planten når jorden er tør. Jo lysere planten står jo oftere skal den vandes.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

TOP
×