Zamioculcas Zamiifolia

Fra 185 DKK

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes ca. 1-2 gange om måneden

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Zamioculcas zamiifolia eller ‘ZZ Planten’, som den også kaldes, stammer oprindeligt fra Afrika. En plante, der før 1996 sandsynligvis ikke var kendt for nogen uden for det Afrikanske kontinent. Den særprægede plante blev nemlig først tilgængelig, for nogle årtier siden, til distribution i hele verden. Siden da er planten blevet en af de mest populære stueplanter, som er kendt for at være en af de mest hårdføre stueplanter. Planten trives under næsten alle forhold, bare den ikke får for meget vand. Derfor er dette en rigtig god begynderplante.

Zamioculcas Zamiifolia: Nem og karakterfuld plante

Zamioculcas zamiifolia er med sine voksagtige, glatte blade en stor favorit. Den karakterfulde plante skiller sig ud fra de ‘almindelige’ stueplanter og kan under gode betingelser vokse sig høj og bred. Endvidere er den på NASA’s liste over særligt luftrensende planter, så den er en storfavorit til hjemmet.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Selvom Zamioculcas Zamiifolia tåler fuld sol, klarer den sig også fin på placeringer med svage lysforhold. Planten kan tolerere forsømmelse i en periode, så det en perfekt plante til dig, der ikke altid husker at give dine planter opmærksomhed.  Da Zamioculcas Zamiifolia har tykke saftspændte blade og stængler, har den ikke brug for at blive vandet særlig tit. Vand kun planten når jorden er tør. Jo lysere planten står jo oftere skal den vandes.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×