Zebragræs

Fra 145 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4  Trives bedst på en solrig placering

vand2

Vand ca. 1-2 gange om ugen

højde

Ca. 70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220059600000000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Prydgræsser som zebragræs kan både give en vild og frodig altan, men er også fin til et mere stilfuldt og rent look. De er nogle af de nemmeste planter at have udendørs, da de kræver minimal pleje. Prydgræsser angribes sjældent af skadedyr og sygdomme, og er derfor den perfekte plante for begyndere eller dem der ønsker prydgræsser som er nemme at vedligeholde.

Zebragræs: Savanne på altanen

Zebragræs (Miscanthus sinensis ‘’Strictus’) er en favorit på altanen. Bladene er grønne med gule tværstriber, som skaber en afdæmpet dynamik året rundt.
I det tidlige efterår blomstrer planten med store hvide aks.

..

Pleje

Planten trives både i sol og halvskygge. Om efteråret begynder bladene at blive brune, men planten klippes først ned i foråret, for at undgå råd indover vinteren. Hvert år starter planten forfra højdemæssigt, den bliver omkring de 100 cm.
Vi anbefaler at tilvælge vores Greenify udendørskrukker med vandreservoir. De er frostsikre og bidrager til det stilfulde og rene look.

TOP
×