Kontorbeplantning på den fede måde

Tag et kig på nogle af vores grønne indretninger og læs hvad kunderne siger...

Baker Tilly

"Greenify er dygtige og inspirerende"

Baker Tilly

Casebeskrivelse
Vi blev kontaktet af Baker Tilly, da de flyttede i nye lokaler og havde et ønske om at fuldende den moderne indretning med grønne planter.
Vi har mixet store, karakterfulde planter med små plantemiljøer. Hvert mødelokale er indrettet med forskelligt, men med en gennemgående rød tråd. For at skabe karakter, har vi samtidig indrettet med væghængte planter, som giver et unikt udtryk. 

Planteservice
Baker Tilly ønskede en løsning, hvor de ikke selv skulle stå for pleje af planterne, så det gør vi. Det betyder samtidig, at alle planterne er leveret med garanti.

Vi er rigtig glade for at Baker Tilly valgte os blandt mange som bød på opgaven, og vi stolte over resultatet. 

Baker Tilly siger:

"Da vi i marts måned 2016 flyttede ind i vores nye kontor i Valby Maskinfabrik, havde vi brug for en samarbejdspartner, der kunne levere en kreativ planteløsning, som lige netop kunne passe ind i vores ny designede lokaler. Planterne har skabt naturlige afgrænsninger i vores åbne kontormiljøer og fuldendt indretningen."

"Greenify er dygtige og inspirerende, de varmeste anbefalinger fra Baker Tilly"

 

Nomad Workspace

"Greenify har ramt den stil vi søger, og servicen er helt i top"

Nomad Workspace

Casebeskrivelse
Nomad Workspace er et kontorhotel, hvor forskellige virksomheder arbejder under samme tag i det gamle fængsel på Nørrebro. Vi blev kontaktet af designvirksomheden Spartial Code, som stod for indretningen af Nomad Workspace. Vi fandt sammen med dem frem til en flot grøn løsning, med et mix af store karakterfulde grønne planter og små plantemiljøer til borde og vindueskarme.

Planteservice
Vi har stået for vedligehold af planterne de første 3 måneder efter levering for at sikre at alle planter fald godt til. Herefter har vi oplært en af Nomad Workspaces' egne ansatte til at deltage i vedligeholdelsen - nu kommer vi forbi ca én gang om måneden og tilser at planterne trives, vander og giver planterne den rette gødning når de trænger til det. 

Nomad Workspace siger:
"Vi er super glade for vores samarbejde med Greenify. Michala og Freja er rigtig gode til at ramme den stil vi søger og servicen er helt i top"

 

Soho / Noho

"Prisen er skarp, leveringen er sikker og fleksibel"

Soho / Noho

Soho / Noho

Vi har siden sommeren 2016 leveret planter til SOHO og NOHO beliggende i Kødbyen. De udvikler konstant deres forretning, og vi er glade for at være med på rejsen som deres planteleverandør.

Vi levere planter til alle dele af forretningen, og står for vedligehold af deres flotte plantevægge.

Det siger de om os:

"I vores konstante stræben efter at være det førende co-working space i relation til indretning og design, søger vi altid at finde leverandører der er helt skarpe på hvad der rør sig i markedet. Som vi ser det, er der kun en reel spiller på løsninger inden for ”grøn indretning” som har en virkelig skarp profil – og det er Greenify. Vi har i SOHO og NOHO flere plantevægsløsninger der får stor ros af vores beboere og gæster. Derudover får vi løbende leverancer af planter til indretning af fællesområder og kontorer. Prisen er skarp, leveringen er sikker og fleksibel – og så er de faktisk ret søde på Greenify-kontoret!"

Advice

"Fra start til slut har det været en fornøjelse at arbejde med Greenify"

Advice

Advice

Advice kontaktede Greenify med ønsket om, at få hjælp til den grønne indretning af deres flotte lyse kontorer og lokaler på Gammel Kongevej i København. I samråd med Advice kom vi frem til at bruge store voluminøse planter som Kentia palmerStrelitzia Nicolai og opstammede Philodendron Xanadu. De er alle perfekte som gulvplanter i åbne arealer, og giver fylde og skaber blikfang. De giver ligeledes også god balance til de store lyse lokaler og tilføjer lidt hjemlig hygge. Af mindre og mellemstore planter anbefalede jeg et mix af MonsteraPhilodendron, ImperialGummitræ og Epiphyllum. Det er planter, som kræver minimum pasning, men som samtidig er smukke og giver et trendy look - en vibe der er går igen hos Advice. Af krukker valgte jeg at bruge de grå Greenify krukker for at matche det trendy tidløse look og have en gennemgående "grå linje" som passede ind i Advice's univers. 

Kontorbeplantning

Har din virksomhed brug for et friskt pust? Vi laver unikke grønne indretninger til netop jeres kontormiljø eller køb online - Altid hurtig levering!

Hvad kan planter gøre for dit arbejdsmiljø?

Glade medarbejdere

Bedre arbejdsvilkår

Lavere stressniveau

Bedre indeklima

Vi har blandt andet stået for den grønne del af indretningen hos

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
ligesom 2.000 andre

Modtag grøn inspiration til dit hjem eller din virksomhed;
opskrifter med krydderurter; grøn indretning; trends og meget mere

TOP