PLANTESERVICE

Vi vil gerne sikre dig en succesoplevelse med dine planter. Derfor kan du nu bestille planteservice, der passer til netop dine behov.

LÆS MERE NEDENFOR

Group M - Greenify
Planteservice fra Greenify

 

Vi sørger for kontinuerlig planteservice, hvor vi står 100% for plejen af jeres planter, herunder vanding, gødning, tilklipning mv. Når I køber både planter og kontinuerlig planteservice fra Greenify, så er I også garanteret et grønt kontormiljø.

Vi indestår for garantien på planterne, hvilket er jeres sikkerhed for et lækkert kontor. Afhængig af typen af planter, kommer vi forbi jer ca. 2-3 gange om måneden.

Når vi kommer forbi, så sørger vi for at vande og gøde planterne, så de får dækket deres behov. Vi sørger også for, at planterne står knivskarpt og grønt, og vi erstatter planter, hvis det er nødvendigt.

Planter er levende organismer, så det kan være nødvendigt at udskifte nogle af planterne løbende, hvilket dækkes af garantien.

Planternes størrelse og antallet af planter er med til at bestemme prisen for planteservice, da en del af prisen for planteservice er en forsikring af jeres planter.

Vi udfører også planteservice, hvis kontoret allerede er grønt, dog kan vi ikke indestå for garantien på de eksisterende planter.

Vi kommer forbi og ser dine lokaler og hører mere om dine ønsker

 

Vi sørger for det praktiske og at planterne altid står knivskarpt

 

Vi garanterer alle planter som vi selv har leveret.

 

Vi kommer gerne med nye forslag til en forbedret grøn indretning løbende

Kontakt os!
Info@greenify.dk
tlf: 88164212

Vi hjælper jer også meget gerne til selv at vedligeholde jeres planter. Vi rådgiver jer i forhold til vedligehold af jeres planter, og udarbejder en detaljeret pasningsguide. Book besøg efter behov. 
 
 

VI HAR BLANDT ANDET STÅET FOR

DEN GRØNNE DEL AF INDRETNINGEN HOS

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
ligesom 2.000 andre

Modtag grøn inspiration til dit hjem eller din virksomhed;
opskrifter med krydderurter; grøn indretning; trends og meget mere

 

     

      TOP