Planteservice

Vi vil gerne sikre dig en succesoplevelse med dine planter. Derfor kan du nu bestille planteservice, der passer til netop dine behov.

 Planteservice

Vi sørger for kontinuerlig planteservice, hvor vi står 100% for plejen af jeres planter, herunder vanding, gødning, tilklipning mv. Når I køber både planter og kontinuerlig planteservice fra Greenify, så er I også garanteret et grønt kontormiljø. Vi indestår for garantien på planterne, hvilket er jeres sikkerhed for et lækkert kontor. Afhængig af typen af planter, kommer vi forbi jer ca. 2-3 gange om måneden. Når vi kommer forbi, så sørger vi for at vande og gøde planterne, så de får dækket deres behov. Vi sørger også for, at planterne står knivskarpt og grønt og erstatter planter, hvis det er nødvendigt. Planter er levende organismer, så det kan være nødvendigt at udskifte nogle af planterne løbende, hvilket dækkes af garantien.

Planternes størrelse og antallet af planter er med til at bestemme prisen for planteservice, da en del af prisen for planteservice er en forsikring af jeres planter.

Vi udfører også planteservice, hvis kontoret allerede er grønt, dog kan vi ikke indestå for garantien på de eksisterende planter.

Kontakt os på info@greenify.dk for at få et uforpligtende tilbud på planteservice til din virksomhed.

Vi hjælper jer også meget gerne til selv at vedligeholde jeres planter. Vi rådgiver jer i forhold til vedligehold af jeres planter, og udarbejder en detaljeret pasningsguide. Book ét besøg efter behov. 
 
TOP